›› Te koop
 ›› Huizen
 ›› Appartementen
 ›› Bouwgrond
 ›› Landbouwgrond
 ›› Handelspanden
›› Informatie
›› Privacybeleid
›› Contact
›› Routeplan
›› Startpagina

 

Huizen te koop - Sint-Truiden

TE RENOVEREN HALFOPEN BEBOUWING MET GROTE TUIN

Deze op te knappen woning nabij onze gezellige stad is uitstekend gelegen en heeft tal van voorzieningen op wandelafstand zoals supermarkt, bakker, dokter, apotheek, frituur, park, bushalte, ijszaak, …
Met de fiets bent u op een vijftal minuten in Sint-Truiden, met de wagen bent u slechts 15 minuten verwijderd van het centrum van Hasselt.
De woning omvat op het gelijkvloers een inkom met trap naar het eerste verdiep en toegang tot de voorraadkelder, een grote woonkamer, ruime keuken, toiletruimte, veranda met zeer veel lichtinval en een CV-ruimte met voldoende plaats voor een wasmachine en droogkast.
Op het eerste verdiep vinden we een kleine slaapkamer, twee grote slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Naast de woning ligt een grote garage met hoog plafond en brede poort die voldoende ruimte biedt voor minstens twee wagens.
Achter de woning bevindt zich de grote tuin waar u nog alle kanten mee op kunt. Achter de tuin loopt een beek die verschuilt ligt tussen verschillende bomen, dit betekent dat u geen achterburen heeft. Aan het terras staat een notenboom.
Tevens staat er vlak achter de woning nog een geiten- en kippenhok met daarin een waterpomp voor grondwater. De tuin is makkelijk te bereiken met  allerhande tuinbouwmachines. 
De woning beschikt over een CV-installatie op aardgas met doorstromer voor warm water, de meeste ramen zijn dubbel glas.

 
Adres:

Hasseltsesteenweg 144

Oppervlakte: 15 are 09 centiare
Prijs: 180.000
Kadastraal inkomen: 563
Google Maps: https://goo.gl/maps/3zhwx3cpGYTN3hQCA
   
Meer informatie meer informatie Stedenbouw - EPC - Electriciteit.pdf